Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

KickBeat Türkçe yama

30.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız KickBeat. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni KickBeat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
KickBeat, tamamen 3D karakterler, dövüş ve yüksek enerjili müzik içeren deneysel bir ritim oyunudur Pendulum ve Marilyn Manson gibi tanınmış gruplardan bağımsız öncüler Celldweller ve Blue Stahliye kadar çeşitli sanatçıların lisanslı parçalarını içeren sert vuruşlu bir film müziği.

İndirme sayısı:
10215
Yayın yılı:
2013





KickBeat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) KickBeat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales KickBeat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama KickBeat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


KickBeat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve KickBeat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KickBeat, tamamen 3D karakterler, dövüş ve yüksek enerjili müzik içeren deneysel bir ritim oyunudur.
Ninety-Nine Nights II (N3II), benzersiz bir fantezi dünyasında devasa ordulara karşı destansı savaşlar içeren yüksek enerjili bir aksiyon macera oyunudur.
Element4l, MindTreenin olağanüstü bir film müziği ile sarılmış, akışa ve akıcı oynanışa güçlü bir şekilde odaklanan, sürükleyici ve deneysel bir platform oyunudur.
ANARCHY REIGNS™, oyuncuları aynı anda savaşın ortasına koyan, ağır vuruşlu, aksiyon dolu çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Cobra Kai: Card Fighter, Karate Kid film serisinin devamı olan tanınmış Cobra Kai TV dizisine dayanan bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle