Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bound Türkçe yama

20.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bound. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DELiGHT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Bound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
PS4 için Bound, soyut, çekici bir oyun dünyası sunan deneysel, üç boyutlu bir platform oyunudur. Oyun, Polonya Plastik stüdyosunun Sony konsolu için özel olarak geliştirilen üçüncü projesidir.

İndirme sayısı:
9815
Yayın yılı:
2016





Bound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alma materyalinizin bir kaseye asla ulaşamamasından bıktınız mı? Bir koçun asal dönemini geçtiğini mi düşünüyorsunuz?
GreedFall, nispeten güçlü bir aksiyon unsuruna sahip bir RPGdir. Oyun, portföyünde The Technomancer veya Bound by Flame gibi oyunlara sahip olan Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya
YU-NO: Bu Dünyanın Sınırında Aşkı Söyleyen Bir Kız, paralel dünyaların sırlarını keşfeden ve ebeveynlerinin ortadan kaybolmasının gizemini çözmeye çalışan bir erkek çocuk rolünü oynadığımız görsel
Prison Architect: Island Bound, hapishane yönetimiyle ilgili popüler ekonomik stratejinin bir başka eklentisidir.
Bound By Blades, oyuncuların kedi kahramanlarından birinin rollerini üstlendiği ve giderek zorlaşan patronları tek başına veya arkadaşlarıyla yenmekle görevlendirildiği bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle