Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prison Architect: Island Bound Türkçe yama

21.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Prison Architect: Island Bound. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Ackerlight.

Oyun için türkçe yama metni Prison Architect: Island Bound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Prison Architect: Island Bound, hapishane yönetimiyle ilgili popüler ekonomik stratejinin bir başka eklentisidir. Proje, Frozen Synapse: Prime ve PixelJunk Monsters Ultimate HDden bilinen Double Eleven stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8382
Yayın yılı:
2020





Prison Architect: Island Bound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prison Architect: Island Bound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prison Architect: Island Bound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prison Architect: Island Bound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prison Architect: Island Bound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prison Architect: Island Bound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Architect, oyuncunun görevinin bir hapishaneyi yönetmek olduğu ekonomik bir strateji oyunudur.
Prison Wars, portföyünde Kibolgame veya Imperium Ojca gibi unvanları bulunan Krakowlu bir şirket olan Pixelate Venturesın geliştiricilerinin bir projesidir.
Prison Break The Conspiracy, sizi Prison Break dünyasında daha önce hiç olmadığı kadar ileri götürür.
Cosmoteer: Starship Architect & Commander, kendi kendine tasarlanmış bir uzay gemisinin veya bu tür gemilerin tüm filosunun kontrolünü ele geçirdiğimiz bir simülasyon ve taktik oyundur.
Bound By Blades, oyuncuların kedi kahramanlarından birinin rollerini üstlendiği ve giderek zorlaşan patronları tek başına veya arkadaşlarıyla yenmekle görevlendirildiği bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle