Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

GreedFall Türkçe yama

16.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız GreedFall. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: tRUE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni GreedFall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
GreedFall, nispeten güçlü bir aksiyon unsuruna sahip bir RPGdir. Oyun, portföyünde The Technomancer veya Bound by Flame gibi oyunlara sahip olan Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Focus Home Interactive tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
10587
Yayın yılı:
2019





GreedFall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) GreedFall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales GreedFall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama GreedFall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


GreedFall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve GreedFall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Home Behind 2, oynanış açısından Darkest Dungeon veya Warsaw gibi oyunlara benzer, roguelike unsurlara sahip bir RPGdir.
Moonglow Bay, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir RPGdir. Oyun bağımsız bir stüdyo Bunnyhug tarafından geliştirildi, piyasaya sürülmesi Coatsink tarafından yapıldı.
The Technomancer bir siberpunk aksiyon RPGsidir ve 2013ten itibaren Mars: War Logsun devamı niteliğindedir.
GreedFall: Gold Edition, Amerikanın fethi sırasında 17. yüzyılda modellenen bir fantezi dünyasında geçen RPGnin tam, gelişmiş bir sürümüdür.
Platinum Expansion, Farming Simulator 19 adlı çiftlik simülatörüne bir eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle