Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Technomancer Türkçe yama

13.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Technomancer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AoRE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Technomancer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
The Technomancer bir siberpunk aksiyon RPGsidir ve 2013ten itibaren Mars: War Logsun devamı niteliğindedir. Başlangıçta Mars: Paradise Lost olarak bilinen oyun, Bound by Flame, Of Orcs and Menin yaratıcısı Studio Spiders tarafından geliştirildi ve Peri: Avalon Efsaneleri.

İndirme sayısı:
10338
Yayın yılı:
2016





The Technomancer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Technomancer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Technomancer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Technomancer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Technomancer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Technomancer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Unearthing Mars 2: The Ancient War, aksiyonu bir bilimkurgu dünyasında (daha spesifik olarak Red Planet başlığında) geçen dinamik, birinci şahıs nişancı oyunudur.
PC ve PS4te yayınlanan Unearthing Mars, VR cihazları için hazırlanmış bir macera aksiyon oyunudur.
GreedFall, nispeten güçlü bir aksiyon unsuruna sahip bir RPGdir. Oyun, portföyünde The Technomancer veya Bound by Flame gibi oyunlara sahip olan Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya
Mars: War Logs, Spider Studiosun rol yapma oyunu sevenler için sunduğu bir teklif.
Deliver Us Mars, bir bilim kurgu macera oyunudur. 2019dan Deliver Us The Moonun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle