Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maquette Türkçe yama

19.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Maquette. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Anthrox.

Oyun için türkçe yama metni Maquette (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Maquette, sıradan bir aşk hikayesini olağanüstü bir şekilde sunmaya odaklanan birinci şahıs bir bulmaca-macera oyunudur. Bağımsız geliştirme ekibi Graceful Decay tarafından geliştirildi ve olağanüstü başlıklar yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Annapurna Interactive tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9466
Yayın yılı:
2021





Maquette oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maquette dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maquette klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maquette ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maquette oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maquette içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Firewatch, büyük ölçüde keşfetmeye odaklanan birinci şahıs bir macera oyunudur;
Amazing Adventures: The Forgotten Ruins, Black Lantern Studios geliştirme ekibi ile gündelik yapımlarda (ara sıra oyuncular) uzmanlaşmış bir şirket olan PopCap Games arasındaki işbirliğinin bir
Technobabylon PC ve iOS, 1990ların tarzında klasik macera oyunları oluşturma ve yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Wadjet Eye Games tarafından geliştirilen eski tarz bir tıkla ve tıkla
West Adventure (Journey to the West olarak da bilinir), klasik "kötü kafalar" konusunda uzmanlaşmış Çinli bir şirket olan Panda Entertainment tarafından yaratılmış bir aksiyon oyunudur.
AND ve iOS için Disney Tsum Tsum Tsum, web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir Koreli şirket olan Naverın bir bölümü olan LINE Corporation tarafından oluşturulan bir 3lü
Yorumlar
Yorum ekle