Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Firewatch Türkçe yama

12.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Firewatch. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir STATiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Firewatch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Firewatch, büyük ölçüde keşfetmeye odaklanan birinci şahıs bir macera oyunudur; 2013 yılında San Franciscoda kurulan bağımsız Campo Santo stüdyosunun ilk yapımıdır.

İndirme sayısı:
9491
Yayın yılı:
2016





Firewatch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Firewatch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Firewatch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Firewatch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Firewatch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Firewatch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
UNBEATABLE, üçüncü şahıs bakış açısına (TPP) sahip bir ritim-macera oyunudur.
Korku Katmanları, Windows PC manzarasıyla Polonyalı geliştirici Bloober takımı (A-Men 2 ve Brawl gibi oyunlarla bilinir) tarafından oluşturulan birinci şahıs korku oyunudur.
The Station, keşfetmeye odaklanan PC, PS4 ve XONE için birinci şahıs bir macera oyunudur.
Lucid, bağımsız Norveç stüdyosu Blackbook tarafından geliştirilen ve Firewatch, The Longest Journey veya Age of Conan: Hyborian Adventures gibi isimlerle tanınan insanlardan oluşan bir macera
Neo Cab, siberpunk ortamını kullanan bir hayatta kalma oyunu ile görsel bir roman anlatı oyununun alışılmadık bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle