Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Darksburg Türkçe yama

04.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Darksburg. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Darksburg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Darksburg, Evoland serisi ve beğenilen Northgard ile tanınan bağımsız Shiro Games stüdyosu tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
9991
Yayın yılı:
2020





Darksburg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Darksburg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Darksburg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Darksburg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Darksburg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Darksburg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Northgard, İskandinav mitolojisinden esinlenen bir fantezi evreninde yer alan gerçek zamanlı bir stratejidir.
PCde yayınlanan Crucible, hayatta kalma unsurlarına sahip bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Grounded, The Outer Worlds, Fallout: New Vegas veya Pillars of Eternity serisi gibi oyunlarla tanınan Obsidian Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen bir ortak hayatta kalma aksiyon oyunudur.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Glorkian Warrior: The Trials of Glork, Dino Run hayatta kalma arcade ve son derece zor Potatoman Seeks The Troof ile tanınan Pixeljam Games stüdyosu tarafından üretilen
Evoland 2, bilgisayar oyunları tarihi boyunca bir tür duygusal yolculuk olarak, Fransız Shiro Gamesin inanılmaz orijinal üretiminin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle