Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crucible Türkçe yama

06.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Crucible. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Crucible (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan Crucible, hayatta kalma unsurlarına sahip bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Amazon Game Studios tarafından geliştirilen yapım Crucible, Breakaway ve New World bu geliştiricinin ilk projeleriydi.

İndirme sayısı:
9870
Yayın yılı:
2020





Crucible oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crucible dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crucible klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crucible ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crucible oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crucible içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve PCde yayınlanan Flight of the Amazon Queen, Interactive Binary Illusions tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
KALIPLARI KIRMIZI Sheffielddeki The Crucible Theatreda dünyanın en büyük yıldızlarıyla karıştırma şansı sunan, çığır açan yeni spor sim oyunu World Championship Snooker™ın ipucuna katılın.
The Crucible, Unreal Tournament 2004 için Ballistic Weapons ve JunkWarsın yazarları ve birçok küçük değişiklik, karakter, ek silah ve harita olan RuneStorm grubu tarafından oluşturulan Unreal
Walden, oyun, hayatta kalma unsurlarına sahip benzersiz bir anlatı oyunudur.
Dünya snooker yarışmasının baş döndürücü atmosferi, sporun şimdiye kadar üretilmiş en başarılı simülasyonunda sizi bekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle