Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Crucible Türkçe yama

20.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Crucible. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Crucible (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
The Crucible, Unreal Tournament 2004 için Ballistic Weapons ve JunkWarsın yazarları ve birçok küçük değişiklik, karakter, ek silah ve harita olan RuneStorm grubu tarafından oluşturulan Unreal Tournament 3 modasının ticari bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10438
Yayın yılı:
2023





The Crucible oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Crucible dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Crucible klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Crucible ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Crucible oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Crucible içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KALIPLARI KIRMIZI Sheffielddeki The Crucible Theatreda dünyanın en büyük yıldızlarıyla karıştırma şansı sunan, çığır açan yeni spor sim oyunu World Championship Snooker™ın ipucuna katılın.
Unreal Tournament 2003, esas olarak çok oyunculu oyun için tasarlanan ünlü Unreal Tournamentin devamı niteliğindedir.
PCde yayınlanan Crucible, hayatta kalma unsurlarına sahip bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Tactical Ops: Assault on Terror, ünlü aksiyon oyunu Unreal Tournament için popüler Tac Ops modasının ticari bir versiyonudur.
Dünya snooker yarışmasının baş döndürücü atmosferi, sporun şimdiye kadar üretilmiş en başarılı simülasyonunda sizi bekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle