Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Unreal Tournament 2003 Türkçe yama

30.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Unreal Tournament 2003. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Unreal Tournament 2003 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Unreal Tournament 2003, esas olarak çok oyunculu oyun için tasarlanan ünlü Unreal Tournamentin devamı niteliğindedir. Göze çarpan ilk şey, yeni bir motorla desteklenen (1024 x 768e kadar doku çözünürlüklerini, dinamik gölgeleme ve aydınlatmayı, sis efektlerini, gerçekçi dumanı ve diğer birçok şeyi destekleyen) yeni, önemli ölçüde geliştirilmiş görsellerdir.

İndirme sayısı:
9983
Yayın yılı:
2002





Unreal Tournament 2003 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Unreal Tournament 2003 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Unreal Tournament 2003 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Unreal Tournament 2003 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Unreal Tournament 2003 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Unreal Tournament 2003 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Crucible, Unreal Tournament 2004 için Ballistic Weapons ve JunkWarsın yazarları ve birçok küçük değişiklik, karakter, ek silah ve harita olan RuneStorm grubu tarafından oluşturulan Unreal
Unreal Championship 2: The Liandri Conflict for XBX, Microsoft konsolunda yayınlanan en büyük FPP shooter oyunlarından birinin devamı niteliğindedir.
PC ve XBX için Unreal II, şimdiye kadar yaratılmış tartışmasız en iyi aksiyon oyunlarından birinin devamı niteliğindedir.
Totally Unreal, Epic Games ekibinin tüm Unreal oyunlarının, mükemmel aksiyon oyunlarının bir derlemesidir.
Unreal Anthology, hit efsane Unrealın ilk bölümünün yayınlanmasının sekizinci yıldönümü vesilesiyle hazırlanan özel bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle