Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Northgard Türkçe yama

24.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Northgard. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iNDUCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Northgard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
PC için Northgard, İskandinav mitolojisinden esinlenen bir fantezi evreninde yer alan gerçek zamanlı bir stratejidir. Oyun, daha önce orijinal bir aksiyon-macera oyunu serisi olan Evoland ile tanınan bağımsız bir stüdyo olan Shiro Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8198
Yayın yılı:
2018





Northgard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Northgard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Northgard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Northgard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Northgard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Northgard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fata Deum, "tanrı oyunu" olarak bilinen bir alt türü temsil eden gerçek zamanlı bir stratejidir.
PC, AND ve iOS için Die With Glory, İskandinav mitolojisinden esinlenen iki boyutlu bir aksiyon-macera oyunudur.
Darksburg, Evoland serisi ve beğenilen Northgard ile tanınan bağımsız Shiro Games stüdyosu tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Ragnarok: Colossus, İskandinav mitolojisinden esinlenen bir fantezi evreninde geçen, kule savunma stratejisi unsurlarına sahip bir kooperatif aksiyon oyunudur.
Evoland 2, bilgisayar oyunları tarihi boyunca bir tür duygusal yolculuk olarak, Fransız Shiro Gamesin inanılmaz orijinal üretiminin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle