Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Brunhilda and the Dark Crystal Türkçe yama

09.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Brunhilda and the Dark Crystal. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TECHNIC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Brunhilda and the Dark Crystal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Brunhilda and the Dark Crystal, orijinal macera mekaniğini, gizli nesne oyununu ve gerçekten ilgi çekici ve mizahi bir hikayeyi başarıyla harmanlayan, gerçekten benzersiz, sıradan bir indirilebilir oyundur.

İndirme sayısı:
8372
Yayın yılı:
2010





Brunhilda and the Dark Crystal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Brunhilda and the Dark Crystal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Brunhilda and the Dark Crystal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Brunhilda and the Dark Crystal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Brunhilda and the Dark Crystal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Brunhilda and the Dark Crystal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1987 klasiği Crystal Quest, güncellenmiş grafikler, geliştirilmiş özel efektler ve Dolby sesiyle geri dönüyor!
ZorkQuest II: The Crystal of Doom, interaktif bir çizgi roman modelinde oluşturulan orijinalde başlatılan çözümlerle devam ediyor.
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Netflix fantezi serisinden sonra lisanslanmış sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Crystal Kingdom, birkaç meraklı tarafından kurulan bağımsız geliştirme ekibi EpicBeyond Studios tarafından oluşturulan ücretsiz bir MMO oyunudur.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle