Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics Türkçe yama

12.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Netflix fantezi serisinden sonra lisanslanmış sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Oyun, Stranger Things 3: The Gamei geliştirmesiyle de tanınan BonusXP stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9355
Yayın yılı:
2020





The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resistance: Fall of Man®den sonraki haftalarda geçen Resistance: Retribution™, eski İngiliz Denizci James Graysonın hikayesini takip ediyor.
C-12: Final Resistance, fütüristik bir ortamda geçen üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Brunhilda and the Dark Crystal, orijinal macera mekaniğini, gizli nesne oyununu ve gerçekten ilgi çekici ve mizahi bir hikayeyi başarıyla harmanlayan, gerçekten benzersiz, sıradan bir indirilebilir
Hearts of Iron IV: La Resistance, 2016 küresel strateji oyunu Hearts of Iron IVün beşinci eklentisidir.
Crystal Kingdom, birkaç meraklı tarafından kurulan bağımsız geliştirme ekibi EpicBeyond Studios tarafından oluşturulan ücretsiz bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle