Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ZorkQuest II: The Crystal of Doom Türkçe yama

21.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik ZorkQuest II: The Crystal of Doom. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DOC.

Oyun için türkçe yama metni ZorkQuest II: The Crystal of Doom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
ZorkQuest II: The Crystal of Doom, interaktif bir çizgi roman modelinde oluşturulan orijinalde başlatılan çözümlerle devam ediyor. Oyuncu, sanal resim hikayesinin sayfalarını çevirerek, oyunun yazarları tarafından hazırlanan fantastik hikaye ile tanışabilecek.

İndirme sayısı:
10951
Yayın yılı:
1988





ZorkQuest II: The Crystal of Doom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ZorkQuest II: The Crystal of Doom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ZorkQuest II: The Crystal of Doom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ZorkQuest II: The Crystal of Doom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ZorkQuest II: The Crystal of Doom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ZorkQuest II: The Crystal of Doom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ZorkQuest: Assault on Egreth Castle, elektronik eğlenceye tamamen alternatif bir yaklaşımdır.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Master Levels for Doom II, id Software tarafından GT Interactive ile işbirliği içinde hazırlanan, 1994ten itibaren Doom II: Hell on Earth için bir dizi ek seviyedir.
Crystal Kingdom, birkaç meraklı tarafından kurulan bağımsız geliştirme ekibi EpicBeyond Studios tarafından oluşturulan ücretsiz bir MMO oyunudur.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle