Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crystal Quest Türkçe yama

17.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Crystal Quest! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Crystal Quest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
1987 klasiği Crystal Quest, güncellenmiş grafikler, geliştirilmiş özel efektler ve Dolby sesiyle geri dönüyor! Kristalleri toplayarak ve Nastiesten kaçarak geminizi 60 dalga boyunca yönlendirin.

İndirme sayısı:
9484
Yayın yılı:
2006





Crystal Quest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crystal Quest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crystal Quest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crystal Quest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crystal Quest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crystal Quest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crystal Tales, endüstride öncelikle One2Tribe ve Turbosquid Inc ile yaptığı geliştirme işbirliğiyle tanınan Varşova merkezli bağımsız bir Shinra Games stüdyosunun projesidir.
HİKAYE Güç ve sihrin hüküm sürdüğü bir ülkede, kristallerin yardımsever gücüyle barış sağlanır.
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Netflix fantezi serisinden sonra lisanslanmış sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Crystal Kingdom, birkaç meraklı tarafından kurulan bağımsız geliştirme ekibi EpicBeyond Studios tarafından oluşturulan ücretsiz bir MMO oyunudur.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle