Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crystal Tales Türkçe yama

02.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Crystal Tales. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Crystal Tales (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Crystal Tales, endüstride öncelikle One2Tribe ve Turbosquid Inc ile yaptığı geliştirme işbirliğiyle tanınan Varşova merkezli bağımsız bir Shinra Games stüdyosunun projesidir.

İndirme sayısı:
9690
Yayın yılı:
2023





Crystal Tales oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crystal Tales dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crystal Tales klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crystal Tales ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crystal Tales oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crystal Tales içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Netflix fantezi serisinden sonra lisanslanmış sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Crystal Kingdom, birkaç meraklı tarafından kurulan bağımsız geliştirme ekibi EpicBeyond Studios tarafından oluşturulan ücretsiz bir MMO oyunudur.
Ginger: Beyond The Crystal for PS4, PC vb., mobil cihazlar için Frantic Flight ve Kambu Mistery adası ile tanınan küçük Drakhar stüdyosu tarafından geliştirilen bir 3D platform oyunudur.
Genç paralı asker Layle, Lilty teknolojisinin zirvesi olan yeni yolcu gemisi Alexise eşlik etmesi için kiralanan, sihirli güçlere sahip nadir bir tür olan kristal taşıyıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle