Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Advent Shadow Türkçe yama

18.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Advent Shadow. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Advent Shadow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Advent Shadow, galaksiler arası boyutlarda bir destana atılan paralı bir pilot olan Marin Steelin sürükleyici hikayesini anlatıyor. Kendini düşmanca bir müzakereden kurtarmanın ortasında, Marin, insan soykırımına eğilimli canavarca uzaylılar tarafından yönetilen bir gezegen istilasıyla kesintiye uğrar.

İndirme sayısı:
10396
Yayın yılı:
2023





Advent Shadow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Advent Shadow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Advent Shadow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Advent Shadow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Advent Shadow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Advent Shadow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow of a Soul, Türk stüdyosu Vivec Entertainmentın ilk projesidir.
Mavili güçlü adam, şimdiye kadarki en büyük macerası için geri döndü.
Middle-earth: Shadow of Mordor – PC, PS4 vb. için The Bright Lord, beğenilen aksiyon oyunu Middle-earth: Shadow of Mordorun ikinci büyük DLCsidir.
Advent Rising, benzeri görülmemiş çeşitlilikte oyun deneyimleri sunmak için çarpıcı bir sinema formatında sunulan destansı bir aksiyon-macera oyunları üçlemesinin ilk oyunudur.
Fairy Fencer F: Advent Dark Force, fantezi dünyasına gömülü geleneksel üç boyutlu bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle