Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fairy Fencer F: Advent Dark Force Türkçe yama

21.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Fairy Fencer F: Advent Dark Force. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MODE7.

Oyun için türkçe yama metni Fairy Fencer F: Advent Dark Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Fairy Fencer F: Advent Dark Force, fantezi dünyasına gömülü geleneksel üç boyutlu bir jRPGdir. Yapımcılığı, yıllardır türde yeni başlıklar yaratma konusunda uzmanlaşmış olan Japon Compile Heart stüdyosunun sorumluluğundadır.

İndirme sayısı:
9530
Yayın yılı:
2015





Fairy Fencer F: Advent Dark Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fairy Fencer F: Advent Dark Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fairy Fencer F: Advent Dark Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fairy Fencer F: Advent Dark Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fairy Fencer F: Advent Dark Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fairy Fencer F: Advent Dark Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sword and Fairy 7, bir aksiyon RPGsidir ve aynı zamanda Chinese Paladin olarak da bilinen popüler The Legend of Sword and Fairy serisinin bir sonraki bölümüdür.
Fairy Fencer F, bir fantezi dünyasında geçen bir 3D konsol RPGsidir.
Fairy Tail, aynı adı taşıyan bir manga serisinin jRPG uyarlamasıdır.
Advent Rising, benzeri görülmemiş çeşitlilikte oyun deneyimleri sunmak için çarpıcı bir sinema formatında sunulan destansı bir aksiyon-macera oyunları üçlemesinin ilk oyunudur.
Advent Shadow, galaksiler arası boyutlarda bir destana atılan paralı bir pilot olan Marin Steelin sürükleyici hikayesini anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle