Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadow of a Soul: Chapter I Türkçe yama

26.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Shadow of a Soul: Chapter I. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shadow of a Soul: Chapter I (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Shadow of a Soul, Türk stüdyosu Vivec Entertainmentın ilk projesidir. Yaratıcılar, oyunu her biri ayrı bir hikaye sunan ve 12 ila 16 saat arasında eğlence sağlayan üç bölüme ayırmak istediler.

İndirme sayısı:
10209
Yayın yılı:
2023





Shadow of a Soul: Chapter I oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadow of a Soul: Chapter I dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadow of a Soul: Chapter I klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadow of a Soul: Chapter I ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadow of a Soul: Chapter I oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadow of a Soul: Chapter I içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deltarune, aynı zamanda o oyunun bir nevi devamı niteliğinde olan Undertale ile tanınan bağımsız Amerikalı sanatçı Toby Foxun ikinci projesi.
Shadow of Conspiracy: Chapter 2, atıcılar ve gizli oyun öğeleri içeren bir bilim kurgu dedektif gerilim aksiyon RPG oyunudur.
Kingdom Hearts HD 2.8: PS4 için Final Chapter Prologue, Square Enix tarafından oluşturulan ve ilk girişi 2001de yayınlanan popüler bir jRPG serisi olan Kingdom Heartsın yenilenen oyunlarının üçüncü
Simulacrum: Chapter One, kült dizi Silent Hill ve Resident Evilden ilham alan bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Nintendo DS için Drawn to Life: The Next Chapterda maceraya devam edin!
Yorumlar
Yorum ekle