Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deltarune: Chapter 1 Türkçe yama

11.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Deltarune: Chapter 1. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Solitary sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Deltarune: Chapter 1 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Deltarune, aynı zamanda o oyunun bir nevi devamı niteliğinde olan Undertale ile tanınan bağımsız Amerikalı sanatçı Toby Foxun ikinci projesi.

İndirme sayısı:
9335
Yayın yılı:
2018





Deltarune: Chapter 1 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deltarune: Chapter 1 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deltarune: Chapter 1 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deltarune: Chapter 1 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deltarune: Chapter 1 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deltarune: Chapter 1 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow of a Soul, Türk stüdyosu Vivec Entertainmentın ilk projesidir.
PC, PSP ve PSVde yayınlanan The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter, Nihon Falcomun üçlemesinin ikinci bölümü olan bir Japon RPGsidir.
Kingdom Hearts HD 2.8: PS4 için Final Chapter Prologue, Square Enix tarafından oluşturulan ve ilk girişi 2001de yayınlanan popüler bir jRPG serisi olan Kingdom Heartsın yenilenen oyunlarının üçüncü
Simulacrum: Chapter One, kült dizi Silent Hill ve Resident Evilden ilham alan bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Demon Hunter 2: A New Chapter, 2014 yılında Brave Giant adlı bir Sırp stüdyosunun ilk projesi olarak piyasaya sürülen, gizli nesnelerle sıradan macera oyunu Demon Hunter: Beyonddan Chroniclesın
Yorumlar
Yorum ekle