Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mega Man ZX Advent Türkçe yama

21.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mega Man ZX Advent. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Mega Man ZX Advent (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Mavili güçlü adam, şimdiye kadarki en büyük macerası için geri döndü. Gray veya Ashe olarak savaşın, dünyanın ıssız bir köşesinde kaybolan güçlü gizli teknolojiyi kurtarma arayışınızda sibernetik reploidlerin ve uğursuz insan akıncılarının üstesinden gelmelisiniz.

İndirme sayısı:
9757
Yayın yılı:
2007





Mega Man ZX Advent oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mega Man ZX Advent dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mega Man ZX Advent klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mega Man ZX Advent ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mega Man ZX Advent oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mega Man ZX Advent içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Advent Rising, benzeri görülmemiş çeşitlilikte oyun deneyimleri sunmak için çarpıcı bir sinema formatında sunulan destansı bir aksiyon-macera oyunları üçlemesinin ilk oyunudur.
Fairy Fencer F: Advent Dark Force, fantezi dünyasına gömülü geleneksel üç boyutlu bir jRPGdir.
Advent Shadow, galaksiler arası boyutlarda bir destana atılan paralı bir pilot olan Marin Steelin sürükleyici hikayesini anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle