Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lily Bergamo Türkçe yama

10.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Lily Bergamo! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Lily Bergamo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Lily Bergamo, GungHo Onlineın satın alınmasından sonra tamamlanan ilk Çekirge Üretim stüdyo projesidir. Killer7, No More Heroes, Shadows of the Damned veya Lollipop Chainsaw gibi oyunların yaratıcıları bir kez daha kendilerini alışılmadık görsel ayarlara sahip dinamik bir aksiyon oyunu oynamaya ikna ettiler.

İndirme sayısı:
10054
Yayın yılı:
2023





Lily Bergamo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lily Bergamo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lily Bergamo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lily Bergamo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lily Bergamo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lily Bergamo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4 için Silver Case, ana senaryo yazarı ve tasarımcısı Suda 51 – Goichi Suda olan, Lollipop Chainsaw, Killer is Dead veya No More Heroes serisi gibi oyunlarla tanınan bir dedektif macera
Travis Strikes Again: No More Heroes, 2008de başlayan No More Heroes serisinin bir başka girişidir.
PS3 ve X360ta yayınlanan Black Knight Sword, Shadows of the Damned ve No More Heroesdan bilinen Grasshopper Manufacture stüdyosunun bir projesidir.
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, korsanların maceralarına odaklanan ve oyuncuları Karayip Korsanları film serisinden bilinen evrene götüren, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Grasshopper Manufacture, Kadokawa Games ve Warner Brother Interactive Entertainment, şekerli bir dokunuşla yeni bir zombi aksiyon oyunu sunmaktan gurur duyuyor!
Yorumlar
Yorum ekle