Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Knight Sword Türkçe yama

02.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Black Knight Sword! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Black Knight Sword (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
PS3 ve X360ta yayınlanan Black Knight Sword, Shadows of the Damned ve No More Heroesdan bilinen Grasshopper Manufacture stüdyosunun bir projesidir. PlotThe başlık, geleneksel 2D platform oyunlarından bilinen klasik oyun mekanizmalarını, hikaye anlatmanın yenilikçi bir yolu ve şık görsel-işitsel ortamla özgün bir şekilde birleştiriyor.

İndirme sayısı:
8767
Yayın yılı:
2012





Black Knight Sword oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Knight Sword dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Knight Sword klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Knight Sword ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Knight Sword oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Knight Sword içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MechWarrior 4: Black Knight, Majesty ve Warcraft II: Beyond the Dark Portal gibi oyunların yaratıcıları Cyberlore Studios tarafından geliştirilen ünlü bir taktik aksiyon oyunu olan MechWarrior 4:
Last Knight bir Joustemup-JumpnRide oyunudur. Last Knight, PS1/PS2 döneminin eski güzel 3D Platformer oyununu geri getirmeye çalışıyor ve bunu, her engelin, oyunun mekaniğini hatırlatan, anlık bir
Shovel Knight: Plague of Shadows, oyuncunun kürek kullanan zırhlı bir kahramanın rolünü üstlendiği bir platform oyunu olan Shovel Knight için ücretsiz bir genişlemedir.
Sonic, yepyeni macerası Sonic and the Black Knight™da Arthur efsanesinin hikaye kitabı dünyasında vahşi bir yolculukla Wii™ye geri dönüyor.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle