Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Travis Strikes Again: No More Heroes Türkçe yama

10.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Travis Strikes Again: No More Heroes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EPSiLON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Travis Strikes Again: No More Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Travis Strikes Again: No More Heroes, 2008de başlayan No More Heroes serisinin bir başka girişidir. Başlık, serideki önceki oyunların ve Killer is Dead ve Lollipop Chainsaw gibi oyunların yaratıcıları olan Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10009
Yayın yılı:
2019





Travis Strikes Again: No More Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Travis Strikes Again: No More Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Travis Strikes Again: No More Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Travis Strikes Again: No More Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Travis Strikes Again: No More Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Travis Strikes Again: No More Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Heroes of Might & Magic V, kült sıra tabanlı strateji oyunu serisinin beşinci baskısıdır.
İlk olarak 1997de PlayStationda piyasaya sürülen oyun, yalnızca PSOne Classicsin bir parçası olarak dijital biçimde mevcuttur.
AND, WP, vb. üzerinde yayınlanan Frederic: Evil Strikes Back, müzik dünyasını kaçınılmaz felaketten kurtarmaya çalışan yeniden dirilmiş bir Frederick Chopin olarak oynadığımız mizahi bir müzikal
No More Heroes III, ana karakterin Travis Touchdown adında bir tetikçi olduğu çılgın aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle