Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frederic: Evil Strikes Back Türkçe yama

06.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Frederic: Evil Strikes Back, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Frederic: Evil Strikes Back (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
AND, WP, vb. üzerinde yayınlanan Frederic: Evil Strikes Back, müzik dünyasını kaçınılmaz felaketten kurtarmaya çalışan yeniden dirilmiş bir Frederick Chopin olarak oynadığımız mizahi bir müzikal oyundur.

İndirme sayısı:
8435
Yayın yılı:
2014





Frederic: Evil Strikes Back oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frederic: Evil Strikes Back dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frederic: Evil Strikes Back klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frederic: Evil Strikes Back ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frederic: Evil Strikes Back oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frederic: Evil Strikes Back içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Travis Strikes Again: No More Heroes, 2008de başlayan No More Heroes serisinin bir başka girişidir.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
İlk olarak 1997de PlayStationda piyasaya sürülen oyun, yalnızca PSOne Classicsin bir parçası olarak dijital biçimde mevcuttur.
Cossacks: Back To War for PC, Cossacks: European Warsın ikinci resmi genişleme paketidir;
Frederic: The Resurrection of Music, Forever Entertainmentın oyuncuları en ünlü Polonyalı bestecinin eserleriyle tanıştırmaya yönelik bir girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle