Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frederic: The Resurrection of Music Türkçe yama

25.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Frederic: The Resurrection of Music. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Frederic: The Resurrection of Music (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Frederic: The Resurrection of Music, Forever Entertainmentın oyuncuları en ünlü Polonyalı bestecinin eserleriyle tanıştırmaya yönelik bir girişimidir.

İndirme sayısı:
10118
Yayın yılı:
2012





Frederic: The Resurrection of Music oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frederic: The Resurrection of Music dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frederic: The Resurrection of Music klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frederic: The Resurrection of Music ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frederic: The Resurrection of Music oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frederic: The Resurrection of Music içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Music Master: Chopin, Polonya Cumhuriyeti Polonya Kültür ve Ulusal Miras Bakanlığı ve Varşovadan Frederic Chopin Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanmış bir oyundur.
Violett, Frederic: The Resurrection of Music veya Teddy Floppy Ear serisi gibi yapımlarla tanınan bir stüdyo olan Forever Entertainmentın eseridir.
Hannah Montana: Music Jam, müzikal bir oyun ile nispeten basit bir maceranın birleşimidir.
Music Master: Chopin, Polonya Cumhuriyeti Polonya Kültür ve Ulusal Miras Bakanlığı ve Varşovadan Frederic Chopin Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanmış bir oyundur.
AND, WP, vb. üzerinde yayınlanan Frederic: Evil Strikes Back, müzik dünyasını kaçınılmaz felaketten kurtarmaya çalışan yeniden dirilmiş bir Frederick Chopin olarak oynadığımız mizahi bir müzikal
Yorumlar
Yorum ekle