Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Violett Türkçe yama

17.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Violett. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama REVENGE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Violett (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Violett, Frederic: The Resurrection of Music veya Teddy Floppy Ear serisi gibi yapımlarla tanınan bir stüdyo olan Forever Entertainmentın eseridir.

İndirme sayısı:
8951
Yayın yılı:
2013





Violett oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Violett dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Violett klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Violett ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Violett oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Violett içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ünlü bir Polonya çizgi filminden uyarlanan Teddy Floppy Ear, gençlerimiz için harika bir eğlence olarak öne çıkıyor.
Music Master: Chopin, Polonya Cumhuriyeti Polonya Kültür ve Ulusal Miras Bakanlığı ve Varşovadan Frederic Chopin Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanmış bir oyundur.
Go Home Dinosaurs, Slam Bolt Scrappers veya Rock Band Blitz (Harmonix ile işbirliği içinde) gibi yapımlarla tanınan Fire Hose Games stüdyosunun eseridir.
Street Racing Stars, Russian Rally veya Russian Street Challenge gibi yapımlarla tanınan Rus geliştirme stüdyosu Supreme Bit Entertainmentın eseridir.
Frederic: The Resurrection of Music, Forever Entertainmentın oyuncuları en ünlü Polonyalı bestecinin eserleriyle tanıştırmaya yönelik bir girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle