Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Go Home Dinosaurs Türkçe yama

09.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Go Home Dinosaurs. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama tRUE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Go Home Dinosaurs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
Go Home Dinosaurs, Slam Bolt Scrappers veya Rock Band Blitz (Harmonix ile işbirliği içinde) gibi yapımlarla tanınan Fire Hose Games stüdyosunun eseridir.

İndirme sayısı:
10232
Yayın yılı:
2013





Go Home Dinosaurs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Go Home Dinosaurs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Go Home Dinosaurs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Go Home Dinosaurs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Go Home Dinosaurs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Go Home Dinosaurs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Öğrenmenin ve oynamanın yeni ve aktif bir yolu Konami Kids Playground, okul öncesi çocuğunuz için öğrenmeyi eğlenceli, tüm vücut aktivitesine dönüştüren yenilikçi yeni bir PlayStation®2 oyunları
Combat of Giants: Dinosaurs 3D, Nintendo 3DS taşınabilir konsol için geliştirilen Combat of Giants serisinin ilk bölümüdür.
Özet: RED, oyuncak askerlerden oluşan iki grup arasındaki bir çatışmanın hikayesidir.
Devler Savaşı: Dinozorlar, dinozor savaşçılarının yer aldığı bir kavga oyunudur.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle