Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mayhem Brawler Türkçe yama

28.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mayhem Brawler. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni Mayhem Brawler (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Mayhem Brawler tam bir dövüş oyunu. Oyun, 1990lı yılların kült temsilcilerinden ilham alsa da, aynı zamanda oyuncuların yaptıkları seçimlerle olay örgüsüne etki eden seçimlerle yeni bir soluk getiriyor.

İndirme sayısı:
9856
Yayın yılı:
2021





Mayhem Brawler oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mayhem Brawler dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mayhem Brawler klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mayhem Brawler ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mayhem Brawler oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mayhem Brawler içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bike Mayhem 2, iOS ve Android mobil cihazlar için 2014te piyasaya sürülen Bike Mayhem: Extreme Mountain Racingin devamı olarak XONE için tasarlanmış, bisikletle ilgili yandan ilerleyen bir arcade
Monster Trucks Mayhem, başlık makinelerinden birinin direksiyonuna oturduğumuz nispeten zor bir yarış oyunudur.
Bad Street Brawler, Avustralyalı Beam Software şirketinin sorumlu olduğu dövüş türünde bir arcade oyunudur.
"Three Kingdoms Brawler", The9 Company tarafından geliştirilen klasik bir 2D yandan kaydırmalı çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur (MMOARPG).
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle