Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Three Kingdoms Brawler Türkçe yama

06.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Three Kingdoms Brawler, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AAOCG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Three Kingdoms Brawler (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
"Three Kingdoms Brawler", The9 Company tarafından geliştirilen klasik bir 2D yandan kaydırmalı çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur (MMOARPG).

İndirme sayısı:
10152
Yayın yılı:
2023





Three Kingdoms Brawler oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Three Kingdoms Brawler dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Three Kingdoms Brawler klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Three Kingdoms Brawler ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Three Kingdoms Brawler oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Three Kingdoms Brawler içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdoms Rise, şu anda Avustralyada iki kişilik bir bağımsız stüdyo tarafından geliştirilmekte olan çok oyunculu bir fantezi kılıç dövüş oyunudur.
Bad Street Brawler, Avustralyalı Beam Software şirketinin sorumlu olduğu dövüş türünde bir arcade oyunudur.
Mayhem Brawler tam bir dövüş oyunu. Oyun, 1990lı yılların kült temsilcilerinden ilham alsa da, aynı zamanda oyuncuların yaptıkları seçimlerle olay örgüsüne etki eden seçimlerle yeni bir soluk
Romance of the Three Kingdoms: The Legend of CaoCao, Romance of the Three Kingdoms serisinin beşinci bölümünün bir uyarlamasıdır;
Romance of the Three Kingdoms XIV, birçok RPG öğesi de bulacağınız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle