Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bad Street Brawler Türkçe yama

14.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Bad Street Brawler. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DECADE.

Oyun için türkçe yama metni Bad Street Brawler (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Bad Street Brawler, Avustralyalı Beam Software şirketinin sorumlu olduğu dövüş türünde bir arcade oyunudur. Ürün, 1987de ZX Spectrum ve Commodore 64 dahil olmak üzere çeşitli donanım platformlarında piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9529
Yayın yılı:
1987





Bad Street Brawler oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bad Street Brawler dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bad Street Brawler klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bad Street Brawler ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bad Street Brawler oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bad Street Brawler içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS1deki Street Skater 2 (Kuzey Amerikada Street Sk8er 2 olarak bilinir), 1999da piyasaya sürülen Street Skaterın devamıdır.
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Street Skater, PS1de yayınlanan bir spor oyunudur. Kuzey Amerikada oyun Street Sk8er olarak piyasaya sürülürken, Japonyada Street Boarders ve The Skateboard olarak bilinir.
"Three Kingdoms Brawler", The9 Company tarafından geliştirilen klasik bir 2D yandan kaydırmalı çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur (MMOARPG).
Mayhem Brawler tam bir dövüş oyunu. Oyun, 1990lı yılların kült temsilcilerinden ilham alsa da, aynı zamanda oyuncuların yaptıkları seçimlerle olay örgüsüne etki eden seçimlerle yeni bir soluk
Yorumlar
Yorum ekle