Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Giana Sisters 2D Türkçe yama

10.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Giana Sisters 2D. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Giana Sisters 2D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Giana Sisters 2, 2012 yılında piyasaya sürülen Giana Sisters: Twisted Dreams platform oyununun devamı niteliğindedir. Tıpkı selefi gibi, Alman stüdyo Black Forest Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8860
Yayın yılı:
2012





Giana Sisters 2D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Giana Sisters 2D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Giana Sisters 2D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Giana Sisters 2D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Giana Sisters 2D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Giana Sisters 2D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giana Sisters: Twisted Dreams – Directors Cut for XONE ve PS4, 2012nin Giana Sisters: Twisted Dreamsin geliştirilmiş bir sürümüdür.
80lerden retro eğlence: The Great Giana Sisters geri dönüyor - Nintendo DS™de JumpnRun ilk kez.
Neptunia: Sisters vs Sisters, 2010 yılında HyperDimension Neptunia ile ortaya çıkan popüler bir franchiseda bir Japon aksiyon RPG ve yeni bir taksittir.
Giana, parçalanmış bir gökkuşağı ve gölge rüyasında kapana kısılmış, zıt kutuplardan oluşan bir kızdır.
Giana Sisters: PC, PS4 ve XONE için Dream Runners, The Great Giana Sistersın piyasaya çıktığı 1987de başlatılan platform oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle