Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Giana Sisters: Twisted Dreams Türkçe yama

13.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Giana Sisters: Twisted Dreams, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SeeknDestroy, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Giana Sisters: Twisted Dreams (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Giana, parçalanmış bir gökkuşağı ve gölge rüyasında kapana kısılmış, zıt kutuplardan oluşan bir kızdır. 80lerin Great Giana Sistersına geri dönen Project Giana, sizi Chris Hülsbeck ve Machinae Supremacynin müzikleriyle vurgulanan zıt temalardan oluşan hayali bir maceraya çekiyor - klasik Giana melodileri metal rifflere dönüşüyor ve siz rüya ile kabus arasında geçiş yaparken tekrar geri dönüyor.

İndirme sayısı:
8705
Yayın yılı:
2012





Giana Sisters: Twisted Dreams oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Giana Sisters: Twisted Dreams dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Giana Sisters: Twisted Dreams klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Giana Sisters: Twisted Dreams ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Giana Sisters: Twisted Dreams oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Giana Sisters: Twisted Dreams içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giana Sisters: Twisted Dreams – Directors Cut for XONE ve PS4, 2012nin Giana Sisters: Twisted Dreamsin geliştirilmiş bir sürümüdür.
80lerden retro eğlence: The Great Giana Sisters geri dönüyor - Nintendo DS™de JumpnRun ilk kez.
PC için Fade to Silence, Bubsy: The Woolies Strike Back, Rogue Stormers ve Giana Sisters: Twisted Dreams gibi oyunlar yaratmasıyla da bilinen Black Forest Games tarafından geliştirilen bir hayatta
Giana Sisters 2, 2012 yılında piyasaya sürülen Giana Sisters: Twisted Dreams platform oyununun devamı niteliğindedir.
Giana Sisters: PC, PS4 ve XONE için Dream Runners, The Great Giana Sistersın piyasaya çıktığı 1987de başlatılan platform oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle