Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Great Giana Sisters Türkçe yama

06.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Great Giana Sisters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: pHrOzEn HeLL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Great Giana Sisters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
80lerden retro eğlence: The Great Giana Sisters geri dönüyor - Nintendo DS™de JumpnRun ilk kez. 20 yıldan biraz daha uzun bir süre önce, tüm oyun türlerinin eşanlamlısı olan bir oyun doğdu: Great Giana Sisters, JumpnRun oyunlarını dünyanın her yerindeki ev bilgisayarı kullanıcıları için kullanılabilir hale getirdi.

İndirme sayısı:
9613
Yayın yılı:
2009





The Great Giana Sisters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Great Giana Sisters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Great Giana Sisters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Great Giana Sisters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Great Giana Sisters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Great Giana Sisters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giana Sisters: Twisted Dreams – Directors Cut for XONE ve PS4, 2012nin Giana Sisters: Twisted Dreamsin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Neptunia: Sisters vs Sisters, 2010 yılında HyperDimension Neptunia ile ortaya çıkan popüler bir franchiseda bir Japon aksiyon RPG ve yeni bir taksittir.
Giana Sisters 2, 2012 yılında piyasaya sürülen Giana Sisters: Twisted Dreams platform oyununun devamı niteliğindedir.
Giana, parçalanmış bir gökkuşağı ve gölge rüyasında kapana kısılmış, zıt kutuplardan oluşan bir kızdır.
Giana Sisters: PC, PS4 ve XONE için Dream Runners, The Great Giana Sistersın piyasaya çıktığı 1987de başlatılan platform oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle