Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Serious Sam: The Second Encounter Türkçe yama

01.04.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Serious Sam: The Second Encounter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Serious Sam: The Second Encounter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Sam, ezeli düşmanı Mental ile yaptığı savaşların yepyeni İkinci Bölümüne geri döndü! Eski Mısırda Sirian uzay aracını bulduktan sonra, Sam Ciddi Taş onu kaçırdı ve Mentalin kendisine yöneldi!

İndirme sayısı:
8306
Yayın yılı:
2002





Serious Sam: The Second Encounter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Serious Sam: The Second Encounter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Serious Sam: The Second Encounter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Serious Sam: The Second Encounter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Serious Sam: The Second Encounter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Serious Sam: The Second Encounter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sirius kökenli terk edilmiş bir ana gemi geçmişten garip sinyaller gönderiyor ve araştıracak kadar büyük silahlara sahip tek bir adam var: Sam "Ciddi" Taş.
First Encounter, ünlü Elite uzay simülatörü serisinin üçüncü bölümüdür.
Last Encounter, roguelike unsurlarla renklendirilmiş bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Bu sefer, insanların Sirius Timelocktan soyu tükenmiş bir medeniyet tarafından kendilerine bırakılan gizli bir silahı var.
"Alien Dominion: The Acroian Encounter", oyuncunun derin uzay keşif görevinde görev yapan bir taret topçusu rolünde olduğu bir 3d raylı uzay nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle