Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frontier: First Encounter Türkçe yama

14.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Frontier: First Encounter. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADiGM.

Oyun için türkçe yama metni Frontier: First Encounter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
First Encounter, ünlü Elite uzay simülatörü serisinin üçüncü bölümüdür. Oyunun konusu çok fazla değişmemiş olsa da, uzay araştırmalarında ve görev yürütmede hala özgürlüğe izin veriyor, bu artık önceki bölümler gibi çığır açan bir oyun değil.

İndirme sayısı:
8735
Yayın yılı:
1995





Frontier: First Encounter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frontier: First Encounter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frontier: First Encounter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frontier: First Encounter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frontier: First Encounter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frontier: First Encounter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sirius kökenli terk edilmiş bir ana gemi geçmişten garip sinyaller gönderiyor ve araştıracak kadar büyük silahlara sahip tek bir adam var: Sam "Ciddi" Taş.
Last Encounter, roguelike unsurlarla renklendirilmiş bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Bu sefer, insanların Sirius Timelocktan soyu tükenmiş bir medeniyet tarafından kendilerine bırakılan gizli bir silahı var.
"Alien Dominion: The Acroian Encounter", oyuncunun derin uzay keşif görevinde görev yapan bir taret topçusu rolünde olduğu bir 3d raylı uzay nişancı oyunudur.
Frontier, üretimi beş yıldan fazla süren mükemmel Elite uzay simülatörünün ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle