Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Last Encounter Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Last Encounter, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir RECOiL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Last Encounter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
Last Encounter, roguelike unsurlarla renklendirilmiş bir çift çubuklu nişancı oyunudur. Oyun bağımsız bir stüdyo olan Exordium Games tarafından geliştirildi ve PC, PS4, XONE ve Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8057
Yayın yılı:
2023





Last Encounter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Last Encounter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Last Encounter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Last Encounter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Last Encounter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Last Encounter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KORKU. Shogo: Mobile Armor Division, The Matrix Online ve No One Lives Forever serisinin yaratıcıları tarafından tasarlanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Sirius kökenli terk edilmiş bir ana gemi geçmişten garip sinyaller gönderiyor ve araştıracak kadar büyük silahlara sahip tek bir adam var: Sam "Ciddi" Taş.
First Encounter, ünlü Elite uzay simülatörü serisinin üçüncü bölümüdür.
"Alien Dominion: The Acroian Encounter", oyuncunun derin uzay keşif görevinde görev yapan bir taret topçusu rolünde olduğu bir 3d raylı uzay nişancı oyunudur.
Ciddi Sam 2001de piyasaya sürüldü ve Gamespottan Yılın Oyunu ve IGNden Editörün Seçimi ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı.
Yorumlar
Yorum ekle