Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Serious Sam HD: The First Encounter Türkçe yama

18.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Serious Sam HD: The First Encounter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir S.T.A.R.S..

Oyun için türkçe yama metni Serious Sam HD: The First Encounter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Ciddi Sam 2001de piyasaya sürüldü ve Gamespottan Yılın Oyunu ve IGNden Editörün Seçimi ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı.

İndirme sayısı:
10564
Yayın yılı:
2009





Serious Sam HD: The First Encounter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Serious Sam HD: The First Encounter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Serious Sam HD: The First Encounter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Serious Sam HD: The First Encounter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Serious Sam HD: The First Encounter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Serious Sam HD: The First Encounter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sirius kökenli terk edilmiş bir ana gemi geçmişten garip sinyaller gönderiyor ve araştıracak kadar büyük silahlara sahip tek bir adam var: Sam "Ciddi" Taş.
First Encounter, ünlü Elite uzay simülatörü serisinin üçüncü bölümüdür.
Last Encounter, roguelike unsurlarla renklendirilmiş bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Bu sefer, insanların Sirius Timelocktan soyu tükenmiş bir medeniyet tarafından kendilerine bırakılan gizli bir silahı var.
Ciddi Sam: Rastgele Karşılaşma, Croteam ve Devolver Digital tarafından duyurulan bir eylemin parçası olarak gerçekleştirilen bir Vlambeer stüdyo projesidir (Super Crate Box, Ridiculous Fishing).
Yorumlar
Yorum ekle