Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO Jurassic World Türkçe yama

20.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız LEGO Jurassic World. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir tPORt.

Oyun için türkçe yama metni LEGO Jurassic World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
LEGO Jurassic World, 20. yüzyılın 90larında başlayan LEGO video oyunları serisinin bir başka bölümüdür. 2005 yılında LEGO Star Warsun piyasaya sürülmesiyle LEGO ile macerasına başlayan ve 2009dan beri neredeyse tamamen LEGO lisansına dayalı video oyunları oluşturmaya adanmış bir stüdyo olan Travellers Tales tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9309
Yayın yılı:
2015





LEGO Jurassic World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO Jurassic World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO Jurassic World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO Jurassic World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO Jurassic World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO Jurassic World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jurassic World: AND ve iOS için Oyun, Jurassic World filminden önce yayınlanan Jurassic Park lisansına dayalı, oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur.
Jurassic World: Evolution 2, 2018de piyasaya sürülen ve aksiyonu Jurassic Park evreninde geçen ekonomik strateji Jurassic World: Evolutionın devamı niteliğindedir.
PC, PS4 vb. için LEGO Ninjago Film Video Oyunu, Travellers Takestan başka bir LEGO oyunudur.
Jurassic World: Aftermath Part 2, Jurassic Worldlicense temel alınarak Aralık 2020de piyasaya sürülen aksiyon macera oyununun devamı niteliğindedir.
Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park, ana cazibe merkezi dinozorlar olan başlık tema parkını inşa edip yönettiğimiz 2018 strateji oyunu Jurassic World Evolutionın bir eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle