Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jurassic World: Aftermath Part 2 Türkçe yama

18.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Jurassic World: Aftermath Part 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CODEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Jurassic World: Aftermath Part 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Jurassic World: Aftermath Part 2, Jurassic Worldlicense temel alınarak Aralık 2020de piyasaya sürülen aksiyon macera oyununun devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9534
Yayın yılı:
2021





Jurassic World: Aftermath Part 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jurassic World: Aftermath Part 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jurassic World: Aftermath Part 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jurassic World: Aftermath Part 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jurassic World: Aftermath Part 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jurassic World: Aftermath Part 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jurassic World: AND ve iOS için Oyun, Jurassic World filminden önce yayınlanan Jurassic Park lisansına dayalı, oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur.
Jurassic World: Evolution 2, 2018de piyasaya sürülen ve aksiyonu Jurassic Park evreninde geçen ekonomik strateji Jurassic World: Evolutionın devamı niteliğindedir.
World War Z: Aftermath, 2019 World War Z oyununun sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için yayınlanan genişletilmiş sürümüdür.
Jurassic World: Aftermath, Jurassic Park/World serisi (Steven Spielbergin ünlü filmi tarafından başlatılmıştır) ve Michael Crichton kitaplarından bilinen bir dünyada geçen bir oyundur.
Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park, ana cazibe merkezi dinozorlar olan başlık tema parkını inşa edip yönettiğimiz 2018 strateji oyunu Jurassic World Evolutionın bir eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle