Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jurassic World Evolution 2 Türkçe yama

05.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Jurassic World Evolution 2, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SDV.

Oyun için türkçe yama metni Jurassic World Evolution 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Jurassic World: Evolution 2, 2018de piyasaya sürülen ve aksiyonu Jurassic Park evreninde geçen ekonomik strateji Jurassic World: Evolutionın devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8084
Yayın yılı:
2021





Jurassic World Evolution 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jurassic World Evolution 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jurassic World Evolution 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jurassic World Evolution 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jurassic World Evolution 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jurassic World Evolution 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jurassic World: AND ve iOS için Oyun, Jurassic World filminden önce yayınlanan Jurassic Park lisansına dayalı, oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur.
Jurassic World: Aftermath, Jurassic Park/World serisi (Steven Spielbergin ünlü filmi tarafından başlatılmıştır) ve Michael Crichton kitaplarından bilinen bir dünyada geçen bir oyundur.
LEGO Jurassic World, 20. yüzyılın 90larında başlayan LEGO video oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Jurassic World: Aftermath Part 2, Jurassic Worldlicense temel alınarak Aralık 2020de piyasaya sürülen aksiyon macera oyununun devamı niteliğindedir.
Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park, ana cazibe merkezi dinozorlar olan başlık tema parkını inşa edip yönettiğimiz 2018 strateji oyunu Jurassic World Evolutionın bir eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle