Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wulverblade Türkçe yama

30.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wulverblade, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CiM.

Oyun için türkçe yama metni Wulverblade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
PC, XONE vb. için Wulverblade, klasik formüllere dayanan ve tuhaf, karikatürize bir grafik stiline sahip yandan kaydırmalı bir platform oyunudur. Oyunu Fully Ilustrated olarak bilinen bağımsız bir geliştirici yarattı.

İndirme sayısı:
10104
Yayın yılı:
2017





Wulverblade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wulverblade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wulverblade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wulverblade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wulverblade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wulverblade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead or School, bağımsız, üç kişilik bir ekip olan Studio Nanafushi tarafından ilk proje olarak geliştirilen, RPG öğelerine sahip yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Fox n Forests for {PLAT}, Castlevania ve ActRaiser 2 gibi türün klasik oyunlarına atıfta bulunan iki boyutlu yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Bir yandan kaydırmalı aksiyon oyunu ve platform melezi olan SkyKeepers, Vancouver, Kanadada bulunan Sword Twin Studios adlı bir bağımsız stüdyonun ilk oyunudur.
MagNetsin PC ve XONE sürümü, bir oyuncunun fütüristik Polarity Cityde ortalığı kasıp kavuran çok sayıda ilkel droneu evcilleştirmesi gereken bir arcade oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Boiling Bolt, klasik yandan kaydırmalı nişancı mekaniklerini modern 3D görsellerle harmanlayan benzersiz bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle