Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fox n Forests Türkçe yama

22.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fox n Forests, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AHCU.

Oyun için türkçe yama metni Fox n Forests (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Fox n Forests for {PLAT}, Castlevania ve ActRaiser 2 gibi türün klasik oyunlarına atıfta bulunan iki boyutlu yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8047
Yayın yılı:
2018





Fox n Forests oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fox n Forests dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fox n Forests klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fox n Forests ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fox n Forests oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fox n Forests içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hardcore video oyunu hayranları için nihai arcade aksiyon deneyimi! Matt Hazard: Blood Bath and Beyond, tüm zamanların en iyi yandan kaydırmalı aksiyon oyunlarına bir saygı duruşu niteliğindedir.
Quarantine Circular, klasik paragraf oyunlarına atıfta bulunan, aynı zamanda modern bir diyalog sisteminin faydalarını kullanan bir macera oyunudur.
Strateji öğelerine sahip aksiyon platform oyunu. Actraiser Renaissance, 1990 yılında SNESte yayınlanan oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve grafik iyileştirmelere ek olarak ek oyun mekaniği
PC, XONE vb. için Wulverblade, klasik formüllere dayanan ve tuhaf, karikatürize bir grafik stiline sahip yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Paintball eXtreme yandan kaydırmalı bir nişancı oyunudur. Oyun, çok geniş görünmesi ve hissettirmesi için 3 boyutlu arazi ve 2 boyutlu nesnelerin karışımını kullanır.
Yorumlar
Yorum ekle