Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Actraiser Renaissance Türkçe yama

10.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Actraiser Renaissance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CRUDE.

Oyun için türkçe yama metni Actraiser Renaissance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Strateji öğelerine sahip aksiyon platform oyunu. Actraiser Renaissance, 1990 yılında SNESte yayınlanan oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve grafik iyileştirmelere ek olarak ek oyun mekaniği ve film müziğinde yeni şarkılar sunar.

İndirme sayısı:
9376
Yayın yılı:
2021





Actraiser Renaissance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Actraiser Renaissance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Actraiser Renaissance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Actraiser Renaissance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Actraiser Renaissance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Actraiser Renaissance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ultima Online, yılın her günü, günde 24 saat binlerce gerçek insanın maceraya atıldığı, yaşayan, gelişen bir dünyadır.
The Guild 2: Renaissance, ekonomik bir strateji ile bir cRPGnin ilgi çekici bir kombinasyonu olan The Guild 2 için tasarlanmış üçüncü genişleme paketidir.
iOS ve ANDde yayınlanan Eden: Renaissance, The Last Kind stüdyosu tarafından geliştirilen bir mobil bulmaca oyunudur.
Rönesans Kahramanları, ünlü mucit Leonardo da Vincinin dünyayı değiştirebilecek bir makine yarattığı alternatif bir tarihte geçiyor.
Disciples III: Renaissance, oyuncular tarafından yüksek puan alan bir oyun olan Disciples II: Dark Prophecynin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle