Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Guild 2: Renaissance Türkçe yama

05.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Guild 2: Renaissance. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Guild 2: Renaissance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
The Guild 2: Renaissance, ekonomik bir strateji ile bir cRPGnin ilgi çekici bir kombinasyonu olan The Guild 2 için tasarlanmış üçüncü genişleme paketidir.

İndirme sayısı:
8664
Yayın yılı:
2010





The Guild 2: Renaissance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Guild 2: Renaissance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Guild 2: Renaissance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Guild 2: Renaissance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Guild 2: Renaissance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Guild 2: Renaissance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Guild 2: Pirates of the European Seas PC için The Guild 2 için ilk resmi genişleme, Rönesansın başlarında gerçekleşen bir strateji ve cRPGnin ilginç bir karışımı.
Ödüllü Guild Wars evreninin üçüncü kampanyası olan Guild Wars Nightfallda asla tehlikeyle tek başınıza yüzleşmeyeceksiniz.
iOS ve ANDde yayınlanan Eden: Renaissance, The Last Kind stüdyosu tarafından geliştirilen bir mobil bulmaca oyunudur.
Rönesans Kahramanları, ünlü mucit Leonardo da Vincinin dünyayı değiştirebilecek bir makine yarattığı alternatif bir tarihte geçiyor.
Disciples III: Renaissance, oyuncular tarafından yüksek puan alan bir oyun olan Disciples II: Dark Prophecynin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle