Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MagNets: Fully Loaded Türkçe yama

08.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız MagNets: Fully Loaded. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni MagNets: Fully Loaded (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
MagNetsin PC ve XONE sürümü, bir oyuncunun fütüristik Polarity Cityde ortalığı kasıp kavuran çok sayıda ilkel droneu evcilleştirmesi gereken bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
10514
Yayın yılı:
2015





MagNets: Fully Loaded oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MagNets: Fully Loaded dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MagNets: Fully Loaded klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MagNets: Fully Loaded ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MagNets: Fully Loaded oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MagNets: Fully Loaded içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rekoil, tek amacın dünyayı kasıp kavuran amansız salgından kurtulmak olduğu bir dünyada, ezilen “Minutemen”lerin zalimleri Darkwater Inc ile karşı karşıya geldiği çok oyunculu birinci şahıs nişancı
Tavşan tapınağının hayatta kalması pamuk ipliğine bağlı. Universal Evil bir kez daha ortalığı kasıp kavurdu ve tüm öğrencilerinizi kaçırdı.
PC, XONE vb. için Wulverblade, klasik formüllere dayanan ve tuhaf, karikatürize bir grafik stiline sahip yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Re-Loaded, Fatal Racing veya Desert Strike gibi oyunlarla tanınan deneyimli İngiliz stüdyo Gremlin Interactive tarafından geliştirilen acımasız bir bilim kurgu yukarıdan aşağıya nişancı oyunudur.
RAGEnin yeni resmi eklenti paketi RAGE: The Scorchers™da yepyeni bir manyak haydut klanı ile savaşın, vahşice verimli yeni silahlarla ortalığı kasıp kavurun ve keşfedilmemiş bölgeleri keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle