Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rekoil Türkçe yama

10.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rekoil. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Rekoil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Rekoil, tek amacın dünyayı kasıp kavuran amansız salgından kurtulmak olduğu bir dünyada, ezilen “Minutemen”lerin zalimleri Darkwater Inc ile karşı karşıya geldiği çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
8976
Yayın yılı:
2014





Rekoil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rekoil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rekoil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rekoil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rekoil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rekoil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ravaged, güneşin güneş patlamalarının neden olduğu doğal afetlerin harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen birinci şahıs nişancı çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur.
Star Trek: Deep Space Nineın son iki sezonunu kasıp kavuran Dominion War, Federasyon ve Klingonların ittifakını Kardasyalılara ve işgalci Dominion filolarına karşı Alfa Çeyreğinin kontrolü için uzun
MagNetsin PC ve XONE sürümü, bir oyuncunun fütüristik Polarity Cityde ortalığı kasıp kavuran çok sayıda ilkel droneu evcilleştirmesi gereken bir arcade oyunudur.
Ace of Spades, sandbox unsurlarıyla birleştirilmiş çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Rettungswagen-Simulator 2014, çeşitli kaza ve durumlarda yaralanan kişilerin sağlığını ve hayatını kurtarma görevi ile karşı karşıya olduğumuz bir ambulans simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle