Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Post Master Türkçe yama

14.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Post Master. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: rex922, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Post Master (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
İşletmenizin büyüyen bir şehre uyum sağlaması gerekeceği bir posta dağıtım şirketinin kontrolünü elinize alabilir misiniz? Yeni teslimat fırsatlarının baskısını kaldırabilecek misiniz yoksa diğer teslimat işletmeleri boşluğu almak ve kar marjınızı etkilemek için devreye giriyor mu?

İndirme sayısı:
8616
Yayın yılı:
2014





Post Master oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Post Master dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Post Master klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Post Master ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Post Master oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Post Master içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kıyamet Sonrası Kargaşa, sayısız nefes kesici parkurda yoğun şekilde değiştirilmiş araçlarla yarışmanıza ve savaşmanıza ve üst düzey araç kargaşasında diğer yarışçılara zarar vermenize olanak tanır.
Post Trauma, psikolojik hayatta kalma korku tarzında bir TPP aksiyon macera oyunudur.
1920lerin Parisinde çarpıcı bir soruşturma. Resim yapmak için Parisin sessiz sokaklarına çekildikten sonra, Gus Macpherson gerçek sanatından kaçamadı.
Post Void, roguelike türün unsurlarıyla inanılmaz derecede dinamik bir FPSdir.
PC için Master X Master, popüler MOBA alt türüne ait hibrit bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle