Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Post Mortem Türkçe yama

27.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Post Mortem. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DVT.

Oyun için türkçe yama metni Post Mortem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
1920lerin Parisinde çarpıcı bir soruşturma. Resim yapmak için Parisin sessiz sokaklarına çekildikten sonra, Gus Macpherson gerçek sanatından kaçamadı.

İndirme sayısı:
8166
Yayın yılı:
2002





Post Mortem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Post Mortem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Post Mortem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Post Mortem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Post Mortem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Post Mortem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anuman Interactive, Sibirya, Still Life ve Post Mortem gibi oyunların maceraperestleri tarafından iyi bilinir.
Kıyamet Sonrası Kargaşa, sayısız nefes kesici parkurda yoğun şekilde değiştirilmiş araçlarla yarışmanıza ve savaşmanıza ve üst düzey araç kargaşasında diğer yarışçılara zarar vermenize olanak tanır.
* Devrim niteliğinde TV kamera sistemi * Yoğun şampiyonluk yarışlarının olduğu kapsamlı yarış sezonları * Atlar, yarış sezonu boyunca gelişir * Her biri farklı derecelendirmelere sahip benzersiz
İşletmenizin büyüyen bir şehre uyum sağlaması gerekeceği bir posta dağıtım şirketinin kontrolünü elinize alabilir misiniz?
Post Void, roguelike türün unsurlarıyla inanılmaz derecede dinamik bir FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle